Uw dierbare bezit in goede handen

Een doffere lak, vlekken in de bekleding, een muffe geur….. Hoe zorgvuldig u ook met uw auto omgaat, na verloop van tijd laat het gebruik van uw auto toch zijn sporen na.

De oplossing is een compleet cosmetisch onderhoud bij Autobedrijf dekker. U herkent uw auto daarna bijna niet meer terug. De auto straalt weer en voelt ook van binnen weer heerlijk fris aan. Gebleken is dat de auto daarmee bovendien in waarde stijgt. Maar auto poetsen is een vak waar veel bij komt kijken. Verkeerde middelen en werkwijzen hebben kortstondige resultaten en richten vak onherstelbare schade aan, met hoge kosten van herstel. Neem geen risico en kies voor Autobedrijf Dekker. Dan heeft altijd de garantie van een perfect en duurzaam eindresultaat. U verdient het, uw auto verdient het!

Zoveel onderdelen, zoveel behandelingen. Bij ons kunt u uw lak laten reinigen, kleien, polijsten, waxen en verzegelen met Silvershine W100 of het hoogwaardige Nano LXI. Het interieur laten reinigen, shamponeren, verzegelen en een geurbehandeling geven. De motorruimte laten ontvettenen en beschermen met wax, uw velgen reinigen en spuiten – en kunststofdelen reconditioneren, uw koplampen polijsten en UV beschermen. De voorruit met Nano LX3 coating behandelen. Het complete pakket kunnen wij u dus aanbieden.

De Silvershine W100 en de Nano LX1 behandeling zijn de twee meest hoogwaardige behandelingen welke wij aanbieden. Wanneer u voor deze behandeling kiest gaat u voor de optimale bescherming. Uiteraard kan dit alleen uitgevoerd wanneer er een grondige lak correctie heeft plaatsgevonden. Hieronder treft u alle stappen welke genomen worden tijdens deze behandeling.

Inspectie en stappenplan

Wanneer de auto binnen komt zal deze eerst volledig geïnspecteerd worden. De inspectie is nodig om de aandachtspunten vast te stellen voor uw auto. Elk project moet een andere aanpak uitgevoerd worden. Een nieuwe auto heeft een andere werkwijze nodig dan een intensief gebruikte auto.

Zodra wij met de behandeling beginnen zal uw auto volledig gereinigd worden. Na het wassen van de auto zal de auto volledig met klei behandeld worden. Het klei proces wordt toegepast om vast zittend vuil los te krijgen. U kunt hier denken aan remstof, teerplekjes, boomhars en ander vuil.

Na het kleien worden rubbers en andere delen welke niet met de polijst machine geraakt mogen worden afgeplakt. Vervolgens zou het polijst proces van start gaan. Dit wordt opgebouwd van grof polijsten voor het verwijderen van krassen, naar fijn polijsten voor de optimale glans.

Na de polijst werkzaamheden zal de auto geheel worden ontvet. Wanneer de auto is ontvet kan de coating worden aangebracht. De Silvershine W100 coating is voor de meest optimale bescherming in combinatie met duurzaamheid en de Nano LX1 is voor de meest optimale bescherming in combinatie met optimale glans en waterafvoer. Deze hoogwaardige Nano LX1 coating wordt dan ook niet op de auto gewreven maar met een trilmachine in de poriën van de lak geschikt die na 4-6 uur volledig is doorgehard, hierdoor is de coating hard en slagvast. Dit zorgt voor een gladde en sterk vuilafstotende laag.

Wasbox

Autobedrijf Dekker beschikt over een Self-Service washbox. Hier kunt u uw auto, caravan, motor, boot of ander voertuig handmatig wassen. Hiervoor is er in de washbox een Schuim/Hogedrukspuitlans en Wasborstel aanwezig. De Self-Service Washbox is uitgevoerd met een duidelijk en gemakkelijk bedieningspaneel met toetsen. U kunt afrekenen met 0,50, 1,00 en 2,00 munten.