Carwrappen

Wilt u met een echte eyecatcher rond rijden, dan zou het wrappen van uw auto iets voor u kunnen zijn. Met een ‘carwrap’ wordt uw auto eigenlijk compleet ingepakt door middel van het aanbrengen van een vinyl folie. Deze folie kan bestaan uit één kleur, uit meerdere kleuren of zelfs gedeeltelijk uit een print.

Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld uw dak, spiegels of motorkap van een carbonlook te voorzien.

U verandert feitelijk het uiterlijk van uw auto zonder dat er gespoten hoeft te worden Naast uiteraard een exclusievere uitstraling die uw auto verkrijgt beschermt de folie ook tegen krassen, uitwerpselen van vogels en steenslag Mocht u na verloop van tijd besluiten om de folie weer te laten verwijderen dan is dat geen probleem en krijgt u uw auto in haar oorspronkelijke kleur terug.

Wij werken uitsluitend met de speciaal voor auto’s ontwikkelde folie’s van Hexis en Avery Dennison. Deze folies zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar in mat, satijn en hoogglans. Wij beschikken over waaiers van Hexis en Avery met daarin voorbeelden van alle mogelijke kleuren en finishes.

Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Voor het maken van een afspraak of voor het aanvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen.

Voorwaarden

 • Carwrappen gebeurd uitsluitend op locatie in onze werkplaats.
 • Voertuig dient avond voor de geplande afspraak bij ons aanwezig te zijn, dit i.v.m. temperatuur van het voertuig en onze levertijd te kunnen waarborgen.
 • Voertuigen met herstelde lakschade en of herstelde schade worden voor eigen risico geplakt.
 • Aangeleverde materiaal wordt niet geplakt. Wij gebruiken uitsluitend onze eigen hoogwaardige materialen.
 • Voertuigen dienen schoongewassen zonder wax- en vuilresten te worden aangeleverd.
 • extra schoonmaakkosten worden gefactureerd. In overleg kunnen wij de auto voor u reinigen.
 • Bij het aanbrengen van een carwrap moeten de emblemen en type aanduiding worden verwijderd, deze kunnen niet altijd worden teruggeplaatst.
 • Wij kunnen tegen betaling van de emblemen en type aanduiding terug plaatsen, wij bestellen deze dan bij de originele dealer.
 • Auto’s waar lak herstel in de vorm van spuit werkzaamheden aan verricht is worden uitsluitend op eigen risico geplakt.
 • Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele lakschade na verwijdering van de carwrap folie.
 • Auto’s ouder dan 3 jaar worden uitsluitend op risico van de opdrachtgever geplakt.

Garantie
6 maanden garantie op de montage en een garantie van 5 jaar op het materiaal.

Aansprakelijkheid
De aansprakelijkheid van Autobedrijf Dekker is beperkt tot de directe schade door ons aangebracht met een maximum van de aanneemsom. De aansprakelijkheid voor gevolgschade is in alle omstandigheden uitgesloten.

Voorbeelden Carwrappen