De juiste kennis voor betaalbaar onderhoud, service en reparatie

Autobedrijf Dekker heeft een modern uitgeruste werkplaats met alle benodigde apparatuur. Uw auto blijft in topconditie door regelmatig en vakkundig en betaalbaar onderhoud.

Autobedrijf Dekker verricht alle mogelijke reparaties aan uw auto. Dit gebeurt in onze eigen werkplaats tegen scherpe prijzen. Tevens kunnen wij vrijwel alle auto’s volgens de richtlijnen onderhouden tegen een concurrerende prijs. Autobedrijf Dekker is eveneens officieel erkend APK keuringsstation, voor zowel benzine als diesel uitvoering.

Wij maken o.a. gebruik van geavanceerde Snap-On testapparatuur die in staat is bij moderne motoren het storingsgeheugen van elke auto uit te lezen. Hierdoor kunnen wij u op een tijdbesparende manier van dienst zijn.

Wij investeren regelmatig in nieuwe apparatuur en gereedschap. Hierdoor kunnen wij ook een optimaal serviceniveau garanderen waardoor de klant zich ieder bezoek van harte welkom voelt. Een gemoedelijke sfeer en flexibiliteit zijn hierin de sleutelwoorden.

Snel Service

Voor kleine onvoorziene reparaties is onze Snel Service bedoeld, tijdens de normale openingstijden kunt u zonder werkplaatsafspraak langskomen en u wordt zo snel mogelijk geholpen. Het gaat dan om noodzakelijke reparaties die niet in te plannen zijn, zoals bijvoorbeeld het vervangen van een lampje, een ruitreparatie, het bijvullen van olie of het repareren van een lekke band. Uw tijd is immers kostbaar, dus reageren wij snel en accuraat.

Onder het genot van een vers kopje koffie of thee aan de leestafel in de showroom kan men wachten tot de auto klaar is. Doorwerken op de laptop of tablet is ook mogelijk dankzij de gratis WIFI.